Minerale betonlook gietvloer

‘’Een gietvloer met een unieke industriële uitstraling’’

Een cementgebonden betonlook gietvloer is een robuuste vloer met de krachtige uitstraling van beton. Het creëert rust en geeft de ruimte een moderne industriële uitstraling. Ideaal geschikt als binnenkomst van een uniek pand, showroom of kantoor. Deze vloer wordt mooier en doorleefder met de jaren, hoe langer je de vloer gebruikt, hoe meer karakter deze krijgt. Het resultaat is een vloer met de looks van een rauwe natuurlijke betonvloer en het gemak van een gietvloer.

Door het polijsten van de gietvloer wordt er een betonlook effect gecreeerd. Omdat de vloer met de hand word gelegd en het werken met natuurlijke materiaal zal er iedere keer een ander effect ontstaan, zo wordt de vloer niet alleen mooi, maar ook nog is uniek met een geheel eigen karakter.

3BBED829-2473-4D4B-B9FB-A0303C618D29

Minerale betonlook gietvloer

‘’Een gietvloer met een unieke industriële uitstraling’’

Een cementgebonden betonlook gietvloer is een robuuste vloer met de krachtige uitstraling van beton. Het creëert rust en geeft de ruimte een moderne industriële uitstraling. Ideaal geschikt als binnenkomst van een uniek pand, showroom of kantoor. Deze vloer wordt mooier en doorleefder met de jaren, hoe langer je de vloer gebruikt, hoe meer karakter deze krijgt. Het resultaat is een vloer met de looks van een rauwe natuurlijke betonvloer en het gemak van een gietvloer.  De betonlook word gecreëerd door het combineren van 2 verschillende kleuren.

3BBED829-2473-4D4B-B9FB-A0303C618D29
b48286ac-dd5a-47ef-b0ce-d3b02c3f215d

Door het polijsten van de vloer en de uiteindelijke afwerking met de toplaag krijgt de vloer zijn specifieke mat of zijdeglans uitstraling. De vloer word in meerdere lagen aanbracht. Wanneer alle lagen volledig zijn uitgehard, ontstaat er een uniek vloersysteem dat jarenlang meegaat

Ideaal aan een gietvloer is het naadloze systeem, daardoor is de vloer gemakkelijk in onderhoud. 

Het plaatsen van een gietvloer neemt 3 a 4 dagen in beslag, dat betekend dat deze dagen de vloer niet beloopbaar is. Na dag 4 is de vloer beloopbaar en na dag 7 belastbaar.

 

De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Door het werken met natuurlijke materialen zal er iedere keer een ander effect ontstaan, zo wordt de vloer niet alleen mooi, maar ook nog is uniek met een geheel eigen karakter. Ideaal aan een gietvloer is het naadloze systeem, daardoor is de vloer gemakkelijk in onderhoud. 

Door het polijsten van de vloer en de uiteindelijke afwerking met de toplaag krijgt de vloer zijn specifieke mat of zijdeglans uitstraling. De vloer word in meerdere lagen aanbracht. Wanneer alle lagen volledig zijn uitgehard, ontstaat er een uniek vloersysteem dat jarenlang meegaat. Het plaatsen van een gietvloer neemt 3 a 4 dagen in beslag, dat betekend dat deze dagen de vloer niet beloopbaar is. Na dag 4 is de vloer beloopbaar en na dag 5 belastbaar.

 

b48286ac-dd5a-47ef-b0ce-d3b02c3f215d

Toepassingen

EIGENSCHAPPEN

OPTIES

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

Onze adviseurs van vloerentraject zijn experts op het gebied van kunststofvloer systemen, wilt u advies over het juiste type vloersysteem voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.