Prijzen

De prijs van een kunststofvloer is afhankelijk van het materiaal dat wordt toegepast, het aantal m2 en de conditie van de ondergrond. Vaak is het ook nodig de ruimte eerst te bekijken om een totaal prijs te maken. Daarnaast zijn er speciale opties voor de afwerking die ook nog een bepaalde rol kunnen spelen in de totaal kosten van de vloer.

Wij kunnen een kunststofvloer op bijna iedere ondergrond toepassen. Er zijn voor sommige ondervloeren speciale voorbereiding en lagen nodig om de ondervloer geschikt te maken. Dit kan ook van invloed zijn op de kostprijs.

Omdat de meeste kunststofvloeren uit meerdere lagen bestaan die tussentijds moeten drogen zijn wij meestal 4 a 5 werkdagen bezig met het plaatsen van de vloer. Dit is arbeidsintensief werk en daarom voor een kleine oppervlak tot 30m2 relatief kostbaar.

Coatings en ucrete systemen bestaan vaak uit 1 laag en kunnen al beloopbaar zijn na 24 uur, daarom is de prijs ook een stuk lager voor deze vloersystemen.

Voor vloeren tot 30m2 dient rekening gehouden te worden met een starttarief vanaf ca. € 1000,-Hoe groter het oppervlak hoe lager de prijs per m2.

Prijsindicaties : vanaf 30 m2 tot 150 m( andere metrages op aanvraag )

Wilt u weten wat uw vloer precies gaat kosten vraag dan een prijsindicatie aan of maak een afspraak op u locatie.