Vloerentraject neemt u het werk uit handen

Vloerentraject is een ervaren aannemers bedrijf die u het werk uit handen neemt als tijd of deskundigheid bij u niet genoeg voorhanden zijn of met u samenwerkt aan de klus. Wij zijn veelzijdig in de kunststofvloeren en zorgen dat het snel en betaalbaar gedaan wordt met oog voor kwaliteit. Onze specialisaties zijn gietvloeren, troffelvloeren, coatings en ucrete

Ons team van ervaren vakmensen heeft een toonaangevende positie in de branche van kunststof vloeren. Wij zetten onze eigen mensen in op projecten en kunnen hiermee flexibel inspelen op uw wensen en zijn uw partner tijdens het hele project: van planontwikkeling, uitvoering tot en met de oplevering van het project.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige leveranciers, waardoor onze productkwaliteit en product garantie wordt gegarandeerd. Vloerentraject is een breed georiënteerd en innovatief bedrijf met passende oplossingen voor elke opdracht.

 

Laat uw project over aan een specialist voor het vakkundig aanbrengen of renoveren van uw kunststofvloer.

HEEFT U EEN KLUS VOOR ONS?

Vraag dan een offerte aan, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Samenwerken? Herken jij jezelf in deze professionaliteit en wil je met ons samenwerken? Vul dan het contactformulier in!