Vloerreparaties

‘’zonder stilstand van de productie en de machines toch uw bedrijfsvloer laten repareren’’

U hebt een beschadiging (deuken, krassen, brandvlekken, verkleuringen, scheuren enzv.) aan uw vloer? Wij hebben ervaring met het repareren, renoveren en onderhouden van verschillende kunststofvloeren, doorgaans kunnen we ook voor uw probleem een passende reparatie. Voor elk probleem of het nu groot of klein is, bieden bij een passende oplossing voor u bedrijfsvloer.

Een kunststofvloer repareren is veel voordeliger dan het leggen van een compleet nieuw vloersysteem. 

IMG_0382 (1)

Vloerreparaties

‘’zonder stilstand van de productie en de machines toch uw bedrijfsvloer laten repareren’’

U hebt een beschadiging (deuken, krassen, brandvlekken, verkleuringen, scheuren enzovoorts) aan uw (giet)vloer? Wij hebben ervaring met het repareren, renoveren en onderhouden van verschillende kunststofvloeren, doorgaans kunnen we ook voor uw probleem een passende reparatie (bijvoorbeeld opvullen) of alternatieve oplossing (bijvoorbeeld vervangen) vinden. Voor elk probleem of het nu groot of klein is, bieden bij een passende oplossing voor u bedrijfsvloer.

Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn is de toepassing ook eindeloos.

IMG_0382 (1)
IMG_3684

De vloerreparaties kunnen ingezet worden in productiehallen, bakkerijen, voedingsmiddelen industrie, wegenbouw, magazijnen, technische bedrijfsruimten, fabrieken, garages, parkeergarages, galerijen, werkplaatsen, enz. 

Beschadigingen kunnen bijvoorbeeld hersteld en gerepareerd worden, tevens is het mogelijk om een verkleurd oppervlak er weer als nieuw te laten uitzien. Vooral bij wat oudere PU (Polyurethaan) gietvloeren kan het zijn dat het oppervlak wat minder kleurrijk is als in het begin door het zonlicht. Een gietvloer reparatie uitvoeren door middel van het vervangen van de top-coating kan dan de ideale oplossing zijn.

 

De vloerreparaties kunnen ingezet worden in productiehallen, bakkerijen, voedingsmiddelen industrie, wegenbouw, magazijnen, technische bedrijfsruimten, fabrieken, garages, parkeergarages, galerijen, werkplaatsen, enz. Een (giet)vloer repareren is veel voordeliger dan het leggen van een compleet nieuwe vloer. Een aantal zaken kunnen worden onderscheiden op het gebied van gietvloer reparatie. beschadigingen kunnen bijvoorbeeld hersteld en gerepareerd worden, tevens is het mogelijk om een verkleurd oppervlak er weer als nieuw te laten uitzien. Vooral bij wat oudere PU (Polyurethaan) gietvloeren kan het zijn dat het oppervlak wat minder kleurrijk is als in het begin door het zonlicht. Een gietvloer reparatie uitvoeren door middel van het vervangen van de top-coating kan dan de ideale oplossing zijn.

 

IMG_3684

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

Onze adviseurs van vloerentraject zijn experts op het gebied van kunststofvloer systemen, wilt u advies over het juiste type vloersysteem voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.