Agrarische Sector

‘’hygiënische en praktische vloeren’’

Het is voor elk bedrijf actief in de agrarische sector belangrijk om een goede hygiënische vloer te hebben die aan alle eisen voldoen. Onze kunststof vloeren zijn uitstekend voor toepassing in de melkstal, de technische ruimte of machinekamer of voor het afwerken van de voergoot. Onze vloersystemen zijn snel belastbaar, zuurbestendig en slijtvast. Een antislip afwerking is hierbij goed mogelijk, waardoor de veiligheid van de vloer toeneemt. De vloeren zijn uitermate hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, dankzij de naadloze vloer die 100%vloeistofdicht is. Zo voldoet u aan alle belangrijke regel en richtlijnen. Onze vloersystemen zijn een duurzame keuze als goede investering in uw bedrijf.

Uiteraard kunnen we die snel voor uw aanbrengen. Zo hebben wij al vloersystemen die binnen 24 uur klaar voor gebruik zijn, waardoor u meteen kunt profiteren van alle voordelen. We werken efficiënt en vakkundig, zodat we uw bedrijfsvoering zo kort mogelijk hoeven te onderbreken.

Toepassingen

EIGENSCHAPPEN

OPTIES

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

Onze adviseurs van vloerentraject zijn experts op het gebied van kunststofvloer systemen, wilt u advies over het juiste type vloersysteem voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.